Cake Hawai

Let op!, deze cake wordt grotendeels met amandelmeel gemaakt dus heeft die een andere structuur, hoe fijner het meel, hoe meer die de gewone cake benaderd...
Gebruik een vierkant (20x20) of ronde springvorm
Ingrediënten:
- 200gr amandelmeel
- 50gr bloem
- 3 bananen
- 2wortelen
- 60gr kokos
- 1tl kaneel
- 3eieren( L)
- 60gr boter
- 1tl bakpoeder
- snuif zout
-140gr ananas NIET uitgelekt...
Bereiding:
Zet de oven op 180°
Mix de ananas fijn, snijd 2 bananen in schijfjes.,besprenkel ze tegen verkleuren met citroensap en rasp de wortelen.
Doe alle ingrediënten, behalve eieren en boter en schijfjes banaan in een mengkom.
Smelt de boter (1min) en klop samen met de eieren, voeg dit dan bij het beslag...als laatste spatel je er de schijfjes banaan onder...
Beboter een bakvorm ,bebloemen en schud het overtollig bloem er uit.
snijd de banaan in lange repen en leg in de bakvorm, breng dan het beslag in de bakvorm
Doe het beslag in de bakvorm en strijk wat plat.
Bak nu de cake op 50min en doe een priktest.
Smakelijk!
